onsdag 31 december 2008

Nyårssupé 2008

Förrätt
En skaldjursröra, spetsad med saften från en citronklyfta,
gjord på grekisk yoghurt, kräftstjärtar, stenbitsrom, röd lök och dill
på en skiva av nystekt rotselleri,
garnerad med en citronskiva och en dillkvist

Huvudrätt
Helstekt rosmarinkryddad kalvfilé
med basilikakryddade klyftpotatis

Smakhöjare
Färska champinjoner brynta i avocadoolja
Nykokt grön sparris

Kall Sallad
Ruccolasallad och cocktailtomater
Salladsdressing
Majonnäs, gräddfil, chili, ansjovis och basilika
Dessert
Hallonmousse med vispgrädde, maräng, hjortron, physalis och färska jordgubbar
Dryck
Ett australiensiskt rött vin
samt
skenet från en 5-armad kandelaber och ett mycket vackert sällskap

Inga kommentarer: