Förrätt
En skaldjursröra, spetsad med saften från en citronklyfta,
gjord på grekisk yoghurt, kräftstjärtar, stenbitsrom, röd lök och dill
på en skiva av nystekt rotselleri,
garnerad med en citronskiva och en dillkvist
Huvudrätt
Helstekt rosmarinkryddad kalvfilé
med basilikakryddade klyftpotatis
Smakhöjare
Färska champinjoner brynta i avocadoolja
Nykokt grön sparris
Kall Sallad
Ruccolasallad och cocktailtomater
Salladsdressing
Majonnäs, gräddfil, chili, ansjovis och basilika
Dessert
Hallonmousse med vispgrädde, maräng, hjortron, physalis och färska jordgubbar
Dryck
Ett australiensiskt rött vin
samt
skenet från en 5-armad kandelaber och ett mycket vackert sällskap
En skaldjursröra, spetsad med saften från en citronklyfta,
gjord på grekisk yoghurt, kräftstjärtar, stenbitsrom, röd lök och dill
på en skiva av nystekt rotselleri,
garnerad med en citronskiva och en dillkvist
Huvudrätt
Helstekt rosmarinkryddad kalvfilé
med basilikakryddade klyftpotatis
Smakhöjare
Färska champinjoner brynta i avocadoolja
Nykokt grön sparris
Kall Sallad
Ruccolasallad och cocktailtomater
Salladsdressing
Majonnäs, gräddfil, chili, ansjovis och basilika
Dessert
Hallonmousse med vispgrädde, maräng, hjortron, physalis och färska jordgubbar
Dryck
Ett australiensiskt rött vin
samt
skenet från en 5-armad kandelaber och ett mycket vackert sällskap
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar