Lördagen måltid hanns precis avnjutas färdigt innan det var dags att sätta sig framför "burken".
Vi käkade:
rullader som jag gjort av lövbiff och lufttorkad skinka. Dessa fyllde jag med äpple, fetaost och en rosmarinkvist
Till detta hade vi
ugnsstekta, osttoppade potatiskuber kryddade med rosmarin
Som en smakhöjare blev det
färska champinjoner brynta i tryffelolja
Den kalla salladen blev
Cocktailtomater, rödlök, färska champinjoner och purjulök överströdda med hackade valnötter
Och med en dressing gjord på
balsamvinäger, avocadoolja och honung kryddat med salt o svartpeppar
Måltiden avnjöt givetvis med ett rött vin i skenet av en femarmad kandelaber, till ljudet av soft musik och i ett mycket, mycket vackert sällskap.
När maten avnjutits färdigt så tände vi en rökelse vars goa doft fyllde rummet och satt lugnt kvar vid bordet "smuttande" på vinet.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar